Over mij


Een kleurrijk leven, daar sta ik voor!

De verscheidenheid van de seizoenen, geurende bloemen, een warme thuis creëren, spelen met decoratie, gezellig samenzijn met familie en vrienden, reizen naar een onbekende bestemming, …

Al heel lang organiseer ik met veel liefde feestjes voor familie en vrienden. Ze kunnen bij mij terecht voor het bedenken van een origineel thema, het uitzoeken van de juiste aankleding en tafelversiering.

Het was dan ook te verwachten dat ik verslaafd zou worden aan keramiek… want handgemaakt keramiek zorgt voor een ongekende sfeer op je tafel of inrichting van je huis of terras.

Mijn passie voor klei begon in september 2016 toen ik lokaal deelnam een workshop “keramiek voor beginners”. Onmiddellijk wist ik dat ik wou draaien met klei.

  Vele workshops, privélessen en de opleidingen pottenbakker/porselein bij Syntra Brugge, hebben ertoe geleid dat ik trots kan zeggen dat ik het certificaat “Erkend Ambacht” heb verkregen, evenals het HIB label.

Onze kelder is mijn SOUS SOL atelier geworden, waar ik dagelijks met klei bezig ben.
Het blijft me keer op keer verbazen en uitdagen om nieuwe dingen te proberen.

De verscheidenheid van mijn collecties in kleur en vorm, zijn het beste bewijs dat voor mij het leven met kleur mag omarmd worden en dat we de slingers van het leven zelf moeten ophangen!

Graag geef ik jullie een impressie van mijn werk, Sous Sol Ceramics, op deze website.
Aarzel niet om mij te contacteren voor een persoonlijk gesprek of een bezoekje aan mijn atelier.

Liefs, Nele